Szabályzat

Go down

Szabályzat

Post by Admin on Mon Aug 13, 2018 10:05 pm

1. Egy karakter haláláról csak a staff és az őt irányító játékos dönthet.

2. Ez egy játék. Az interakciók és eredményeik maradjanak a játékon belül. Ne vetítsétek ki a saját ellenszenveteket a karakterre és ezt fordítva se tegyétek.

3. Nem illik más karakterét ok nélkül bántalmazni vagy megölni. Ne feledd! Ő is ugyanúgy szereti a karakterét mint te.

4. Csak elfogadott előtörténettel lehet belekezdeni a játékba. Figyeljetek, hogy ne indítsatok hatalmas, szuperhős karakterekkel. Maradjunk kicsit hűek a valósághoz! Egy lánynak azért elég nagy erőfeszítésbe kerül, egy kidolgozott fiút eltolnia és stb. Valamint az előtörténet elkészítésére KETTŐ hét türelmi idő jár.

5. A lehető legkevesebbet káromkodjatok, MINDEN esetben csak cenzúrázva lehet káromkodni! Így pl.: Q*va, p*csa,f@sz stb...

6. Nem szeretnénk látni, hogy a csevegőben obszcén szavakkal bántalmazzátok társaitokat! Ha a userek között konfliktus alakult ki, kérjük, ne a csevegőben vitassák meg gondjaikat, valamint a játékban ne adjanak ennek valós okokat. Ha játszunk, a kapcsolat olyan legyen, mint 2 játékos karakter(JK) között!

7. A játék során ha egyszerre többen tartózkodtok egy helyszínen és egymással játszotok vegyetek fel egy bizonyos sorrendet. Pl. először James, azután Sara majd Emil ír. És ez így kell menjen amíg valaki nem csatlakozik, vagy el nem megy.

8. 18-as/felnőtt tartalmú irományoknak a feltétele, hogy a megfelelő topicba írjátok, a következő módon: Ahol az utolsó postot írtátok, a post végére kéretik kiírni //Folyt. köv. +18.// Innentől már készíthetitek a topicot, és játszhattok tovább.

9. Inaktív karakterre (azaz a helyszínen nem tartózkodó karakterre) nem írhattok rá semmi eseményt. Mint például a konfliktusokkor miután elment a karakter nem írhatod még oda, hogy még ezt és azt mondtad és tetted. Mert az nem megtörténtnek van nyilvánítva ilyenkor, hisz a karakter nem tartózkodik a helyszínen.

10. Ha valaki elolvassa mások postjait, de a szereplője a játék során nem tudta meg azokat az információkat, aminek a karakter gazdája tulajdonában van, akkor ezt tartsa észben a játék során, és ne írjon olyan dolgokról, amiről ő nem tudhat elvileg. A FÖLDÖNKÍVÜLIEK SEM TUDHATNAK MINDENRŐL!!! (Tehát ha valaki azt írja, hogy épp hazudik a karaktere, akkor a másik ne jöjjön rá azonnal, főleg ha ufó-ember játékot folytattok.)

11. Aki a képességeire utal, arról beszél (főleg ha nincs neki) akkor az figyelmeztetésben részesül. Ha a figyelmeztetés után is folytatja akkor az komolyabb következtetést von maga után. Illetve, akinek van képessége gyerekek, nem hipp-hopp mindent tudtok róla, még csak bontogassátok a szárnyaitokat, majd idővel többet lehet tenni. Gondolat olvasás, tárgyak mozgatása... Néha a tűz is besülhet. Legyetek reálisak! Semmi sem sikerülhet elsőre!

12. Legfeljebb kettő képességgel rendelkezhettek, ámde először is: egyszerre még nehezebb bánni velük. Másodjára: böngésszétek végig a képesség foglalót, hogy elkerüljük az egyforma képességek halmozását. Valamint, ha nincs jó ötletetek, de mégis szeretnétek egyet, keressetek fel egy admint ajánlatért.

13. Kérjük, hogy a moderátoroknak és az adminisztrátoroknak a nekik kijáró tiszteletet adjátok meg. Sosem szólunk olyan dolgokért amikért nem szükséges. Köszönjük!

+1. Kérünk minden kedves regisztrálni készülőt, hogy ne hozzunk be a játékba élő személyeket, tehát nem szeretnénk azt meglátni, hogy a karakternév ugyan az, mint a pb-nek használt karakter kép. Továbbá kérünk titeket, a login névvel se regisztráljatok. Bár ez csak egy játék, a karakterek még sem játszhatnak így: -Szia John2008.
Illetve, a kép ne legyen erotikus jellegű, ízléstelen.
avatar
Admin
Admin

Posts : 15
Join date : 2018-08-11

View user profile http://roswellfrpg.hungarianforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum