Oldalunk története

Go down

Oldalunk története

Post by Admin on Sun Aug 26, 2018 9:38 pm

Roswell
- sorozat -
(1999)

A csendes, új-mexikói Roswell városkában Max Evans egy átlagos tinédzser életét élte. Egy nap azonban megmenti Liz Parker életét, szinte maga sem tudja, hogy hogyan. Liz legjobb barátnőjével Maria Deluca-val édesapja éttermében felszolgálónő. Egy nap két vendég összetűzése során, lövések dördülnek és Liz megsebesül. A csinos és fiatal Max Evans kezét a sebre téve "meggyógyítja" a pincérnőt. Megkéri, hogy ne árulja el titkát. Liz később egy ezüst kéznyomatot vél felfedezni a hasán, ahol a sebe volt. Az eset Liz-t és Max-et örökre összeköti.

---

Az új-mexikói Roswell az 1947 júliusában állítólag lezuhant idegen űrhajóról vált ismertté az egész világon. Az amerikai hadsereg azóta is folyamatosan cáfolja a történteket. Állításuk szerint nem űrhajó, hanem meteorológiai léggömb zuhant le a területen.

Max, Isabel és Michael 1989-ben körülbelül hatévesen bújnak elő azokból az inkubátorokból, amelyekben az UFO baleset óta nevelkedtek. A sivatagban találnak rá a gyerekekre, akik külsőleg semmiben nem különböznek a hasonló korú kisfiúktól és kislányoktól.

Két család fogadja örökbe a gyerekeket - Max és Isabel szerencsések, testvérpárként szerető szülőkhöz kerülnek, Michael életét viszont egy iszákos nevelőapa keseríti meg.

Az idegenek tinédzserekké cseperednek és az egész világ előtt titkolják nem evilági származásukat, valamint különleges képességeiket. A középiskolások mindennapi életét élik, miközben titkos múltjuknak köszönhetően szoros barátság köti össze őket.

1999. szeptember 19-én azonban minden megváltozik. Max és Michael szemtanúja lesz egy lövöldözésnek az Űrzűr étteremben, melynek során Liz Parker-t, Max osztálytársát lelövik. Max, saját biztonságával nem törődve, különleges képességével meggyógyítja Lizt és egyúttal felfedi előtte nagy titkát.

Hamarosan Liz legjobb barátnője, Maria De Luca és közös barátjuk, Alex Whitman is a titok birtokosává válnak. Liz és Max, valamint Maria és Michael között különleges kapcsolat alakul ki, egymásba szeretnek.


Az idegeneket a továbbiakban új barátaik segítik a környezetükkel folytatott harcban, melynek során egy lépéssel mindig evilági üldözőik előtt kell járniuk és meg kell küzdeniük földön kívüli ellenségeikkel is.

S miközben megpróbálják kideríteni, hogy kik is ők valójában és hol lehet az igazi otthonuk, felfedezik, mit is jelent idegennek és mit jelent embernek lenni. Megtanulnak szeretni és megtanulnak együtt élni.


A sorozat alap pillére ez! Itt folytatódik az a történet, ami bizonyára egyre zűrösebbé fogja tenni kis városunkat! Felbukkan egy rég nem látott ismerős, Tess aki mint kiderül Max felesége az űrben, jól bekavar Lizéknek, a seriff lassacskán rájön, hogy mégsem az idegenek a rossz fiúk, de hogy valójában mi is történik, az azon múlik hogyan forgatod a lapjaidat! Roswell nem az a hely aminek látszik, de te most átírhatod a történelmet, a kapcsolatokat. Fújhatsz a másikra, vagy szeretheted látástól vakulásig, leleplezheted. A fantázia csodákra képes, ezt sose feledd!
Lépj be a mi Roswellünkbe és írd meg a saját történeted!
avatar
Admin
Admin

Posts : 15
Join date : 2018-08-11

View user profile http://roswellfrpg.hungarianforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum